tisdag 5 april 2011

Regn och överraskning

Kenneths födelsedag. Kort löptur och sedan frukost på GC, känns det igen. Idag lassade Anders in lite extra vilket jag skall återkomma till.
Väderprognosen visade att dagen skulle vara mulen och t o m kunna innehålla lite "thunder storms". Dagen veks därför till Anders reservdelsinköp istället för fisketur.Efter lite dividerande om vem som skulle vart så stannade våra två Kennethar kvar i Orlando för shopping i en "outdoors"- butik,där fiske kom i första hand, och i ett outlet- område.
Födelsedagsbarnet, som är mycket bilintresserad, tvekade något men...
Vi andra åkte de 15 milen till Ocala eller Apoca som Anders döpt det till. Under resan låg Anders mest och kved över hur mätt han var. Vi andra kunde konstatera att t o m hansögonbryn såg ovanligt välfyllda ut denna dag.
Han var så mätt att när vi fikade vid ankomst till Ocala så undvek han t o m läsk och kaffe ( det var stopp i hans utlopp till vår stora glädje).
National Depot visade sig vara ett gigantiskt lager med en enkel betjäningsdisk, ingen butik här inte. I anslutning till disken fanns fem samlarbilar uppställda, vi hade hoppats på några fler.
Anders "expedit" berättade att det varit tvungna att stänga den stora utställningen eftersom många besökare fick långa fingrar. Han skulle dock fixa en visning för oss.
Vi höll på att svimma av överraskning när det visade sig att den stängda delen omfattade minst 150 bilar i mycket fint orginalskick. Alla från T- Forden till den nya Ford GT:en var ägda av företagets ägare.
Väldigt synd att den Mustang- tokiga Kenneth missade det 20-tal Mustanger, inklusive en -69 429 Boss, som fanns här.
Det ironiska var att granne med biltillbehörsfiman låg en båtauktionsfirma och en stor outdoors-affär. Ännu mer ironiskt var det att födelsedagsbarnet glömt plånboken hemma och därför blev det mer rekognosering än shopping för honom.
Tillbaka i Orlando hämtade vi våra två Kennethar och åkte på begäran från födelsedagsbarnet till Hooters för en öl. Han blev så begeistrad i Hooters att han ville utspisa middagen där också vilket vi också gjorde efter en stund vid och i poolen.
Innan poolen beställde Kenneth en Mustang cab att hyra i två dagar. Till hans stora besvikelse fanns det inga med V8:or. Han glömde speca detta vid beställningen så han ringde extra för att kolla detta och färgen på bilen, skam om den varit ljusblå.
Middagen, hamburgare på Hooters smakade gott och utsikten skämdes heller inte för sig, på parkeringen stod många fina bilar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar